Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Akrilni / Akrilna pribor

Akrilna pribor

Poceni online buy široko paleto visoko kakovostnih akrilno pripomočki

Akrilna dodatki visoke kakovosti je potrebno za popoln modeliranje akril. Zato, nudimo veliko dodatki za veliko vrednost za denar. Potrebovali boste posodo za mešanje mase. Uganjati to, našem d posodo ideal. Praktične in robusten kozarec, ki vsebuje približno 2 do 3 ml mase in je enostaven za čiščenje. Njene ščetke so najpomembnejše orodje za nehty Designer. Nudimo akrilno krtačo v različnih oblik in velikosti, tako da lahko izkoristite za vaše potrebe.

Želite kot dolge nohte? V ta namen uporabite naše predloge za modeliranje. Našo šablonah je značilna enostavnost uporabe in veliko lepilno moč. V kombinaciji z naše ščepec palice, boste dobili popolnoma vrezane nohtov z lepo predora. Druga možnost je, lahko uporabite tudi naše ščepec sponko. Našli podrobna navodila in video posnetke, če kliknete na člen pod "Podrobnosti". Poišči ta in še eno neverjetno akrilno pribor za popoln nohtov, z nami.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€