Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 99 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Akrilni / Akrilni prašek
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Akrilni prašek

Akril, kot delovni material, je že dolgo znan iz slikarstva. Je zelo trpežen in stabilen, omogoča neskončno število barvnih in oblikovnih variant in rokovanje z njim je relativno enostavno. Iz akrila se lahko oblikuje tudi umetne nohte -  večina salonov za oblikovanje nohtov dela z akrilom odkar je ta trend prišel k nam iz ZDA. Akrilne nohte priporočamo še posebej takrat, kadar so nohti zelo izpostavljeni – kot na primer dolgemu in intenzivnemu tipkanju pri računalniku. Kakor gelni nohti, morajo biti tudi akrilni nohti po 3-5 tednih ponovno obdelani. Intervali se ne razlikujejo.

Na naših straneh lahko najdete različne vrste akrilnih pudrov, vse pa lahko naročite v manjših ali večjih pakiranjih. Cene so oblikovane tako, da so izdelki zanimivi za individualne uporabnike/ uporabnice, kakor tudi za salone za oblikovanje nohtov, ki s sorazmerno večjimi naročenimi količinami tudi več prihranijo pri nabavi. Večja vedra, plastenke in doze niso prav lepe na pogled, dovoljujejo pa polnjenje v manjše embalaže, ki naredijo delovne površine v salonu za prijetne in lepe. Vsa večja pakiranja dovoljujejo enostavno pretakanje in se jih da ponovno zapreti, tako da je mogoče izdelke porabiti v daljšem časovnem obdobju. Seveda naši izdelki za oblikovanje akrilnih nohtov ustrezajo evropskim standardom – so zelo kvalitetni in absolutno neoporečni.


Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna