Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Akrilni / Akrilni prašek
Akrilno pigment v prahu bele bleščice niti za velike akrilne

Podrobnosti
+

Če bi iskrico diskretno, je akril je pigment v prahu bleščice niti bela prava izbira. Je izključno Svetleč še ni pretirana, ki deluje, opozarja kot eye-catcher. Ta nail art je enako primeren kot zvečer ali za poročni dan na dan.

Akrilna pigment v prahu z bleščicami stripes na enem zagotavlja popolnoma vrezane art nohtov akrilne in drugo za posebno nail art. Izdelek, kot druge akril uporabljati barve v prahu. Prašek je mešati z akrilno tekočino in vtisnjen v žogo. To je hiter razdeliti nohtov in zagotavlja tako pomembno v umetnih nohtov krivulja C. V vsaki plasti akrilne so bleščice trak v beli barvi z vdelanimi. Učinek: Enako Svetleč in peneče nohtov podoba to preprosto z belo barvo in ne kanček vendarle presenetljivo jih Svjetlucati.

Pečat
+

Strdijo na zraku

Oblika nohtov brez naprave za strjevanje: Polepšajte naravne nohte ali umetne nohte brez tehničnih naprav, neodvisno od električne napetosti. Artikli, označeni s tem znakom, strdijo na zraku.

Povratne informacije
+

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna