Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Akrilni / Akrilni prašek
Vylet Nails Studio-Edition Precious Acryl Powder

Podrobnosti
+

Ona prejeli z Vylet dragoceni akrilni prah a na na Akrilna temelji najnovejšega razvoja v prahu, ki s svojo Odpornost izstopa. To je zelo, zelo fin prah, ki za zagotavlja neverjetno lep in lepo akrilne nohte. Prašek je kot vsak drugih akrilni prah na voljo tudi s komercialno na voljo, in z nami Akril-tekočine mešanje. Že majhna količina naše bogate in visoke kakovosti dragoceni akrilni prah bogat, da zadostno količino Masa na dotik, lahko uporabijo za model akrilne nohte. Na Mešamo, da masa, morate še vedno Acrylliquid Poleg tega prahu posebna stekla, ki je primerna za akrilne in posebna Čopič za akril. Če ste nastavili prah in se Acrylliquid v steklo. zmešamo s krtačo s krožnimi gibi. V povezavi tvorijo majhno žogo je na robu stekla s čopičem mešani akrilne in te dal na žebelj. Model, ki Maso takoj ven, ker akrilne zelo hitro strdi v zraku. Najvišja Točka mesto modela naj bo krivulje C, tam, kjer naravni nohtov na Umetnih nohtov gre čez. Če ste naredili so vzoru akril, Uredi se drugi žeblji v istem postopku. V povezavo, priporočamo, da Uporabljajo tesnilno izdelek, v obliki lakom ali gel, ki je Nohti, zaščito pred madeži, praskami in drugimi zunanjimi vplivi in omogoča bolj trpežne. Prepričati sami in izkoristite naše Izkušnje proizvajalca.

Pečat
+

Strdijo na zraku

Oblika nohtov brez naprave za strjevanje: Polepšajte naravne nohte ali umetne nohte brez tehničnih naprav, neodvisno od električne napetosti. Artikli, označeni s tem znakom, strdijo na zraku.

navodila
+

1. korak: Pripravite se na oblikovanje nohtov.

2. korak: Namočite čopič v akrilno tekočino in ga nato potopite še v izbran barvni prah.

3. korak: Na konici čopiča je akrilna masa.

4. korak: Masa se odloži na noht tako, da lahko oblikujete francosko konico.

5. korak: Počakati morate, da se vse posuši, predno nadaljujete z oblikovanjem.


Nasvet: Pustite akrilno maso, da se po vsakem koraku dobro posuši.Povratne informacije
+

Všetky hodnotenia

5

Prehľad

5
11
4
0
3
0
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna