Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Akrilni / Akrilni tekočine
Vylet Nails akril tekočino, blagega vonja

Podrobnosti
+

Nohti so pogosto trpijo dnevni stres. Trgati in odlomijo, odkrušek ter videti grde. Kljub temu, lepi nohti potrebujejo ne ostanejo sanje. Umetni nohti lahko dobra alternativa so prerasli svoje nohte na želeno dolžino. Akrilna modeliranje zahteva akrilno tekočine. Naši izdelki iz akrila zagotavljajo idealne pogoje za lepo model. Naše Vylet-nails akrilno tekočino je nizko vonja, pakirane v 100 ml in popolnoma usklajuje z naše nohtov design akrilno razkošje v prahu. Za večjo trpežnost, zlasti za problem nohti, akrilne barve, naše Vylet-nails je idealna rešitev. Z našimi akrilni izdelki, ustvarjajo mesto lep model, ki bo zavist drugih. Dvigala ali porumenelost modeliranja končno pripadajo preteklosti. Za lepe akrilne nohte, morate brez UV, akrilni prašek in tekoča zmes strdi v zraku. Za modeliranje, tapnite krtačo v tekočino in nato v prahu. Vzemite majhno količino prahu. Tekočino združuje v prahu in obliki majhno žogo na vrhu krtačo. Ta žoga je na žebelj in enakomerno porazdeljeno. Po kaljenju, nohte pila v želeno obliko in okrasite po vaši lastni izbiri. Vam nudimo najvišjo kakovost naših izdelkov. Zaupanje naše izkušnje proizvajalca.

Dimenzije
+

0.04 Meter (m)
0.034 Meter (m)
0.103 Meter (m)

Pečat
+

Strdijo na zraku

Oblika nohtov brez naprave za strjevanje: Polepšajte naravne nohte ali umetne nohte brez tehničnih naprav, neodvisno od električne napetosti. Artikli, označeni s tem znakom, strdijo na zraku.

Povratne informacije
+

Všetky hodnotenia

3.8

Prehľad

5
1
4
3
3
1
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna