Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 99 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Dodatna oprema / čopič
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
Nail art čopiči - nepogrešljiv za lep nohte okraski
Podrobnosti
+

Pravo orodje je potrebno za občutljivo slikanje na nohte. Nohtov art paint čopiči fine sintetičnih las design tudi prihaja z belo steblo in naredi dober vtis kot pripomoček v nohte salon. Tankim čopičem se lahko uporabijo za občutljivo risbe in vzorci.
Ekstra fine in občutljivo vzorci lahko se z nohtov umetnost barve mavrice s svojo likovno in kratek krtačo lase zelo enostavno in natančno. Čopič je primeren za vse običajne Nailartfarben kako ustvarjalno barve, Nailartfarbe ali barvni gel in se lahko uporabijo za različne tehnike. Beli krtačo z ergonomsko oblikovan ročaj, ki omogoča varno prileganje in natančen vodilna krtačo je dobro v roki. Okrasitev s čopiči, skrbno pobarvana naravnih nohtov ali model mesto žebelj, ki je prevlečena s nohte, UV gel lak ali barvni gel služi kot ozadje za nail art. Tako na roko naslikana nohtov umetnost dolgo in zanesljivo ima nohtov je končno zapečatena. Po vsaki uporabi ščetko čistite skrbno s a ščet čistejše in suho stoje. Torej, je zagotovljeno trajnost.


Dimenzije
+
0.011 Meter (m)
0.011 Meter (m)
0.0188 Meter (m)
Povratne informacije
+

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna