Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Dodatna oprema / čopič
Nail art čopiči - nepogrešljiv za lep nohte okraski

Podrobnosti
+

Pravo orodje je potrebno za občutljivo slikanje na nohte. Nohtov art paint čopiči fine sintetičnih las design tudi prihaja z belo steblo in naredi dober vtis kot pripomoček v nohte salon. Tankim čopičem se lahko uporabijo za občutljivo risbe in vzorci.
Ekstra fine in občutljivo vzorci lahko se z nohtov umetnost barve mavrice s svojo likovno in kratek krtačo lase zelo enostavno in natančno. Čopič je primeren za vse običajne Nailartfarben kako ustvarjalno barve, Nailartfarbe ali barvni gel in se lahko uporabijo za različne tehnike. Beli krtačo z ergonomsko oblikovan ročaj, ki omogoča varno prileganje in natančen vodilna krtačo je dobro v roki. Okrasitev s čopiči, skrbno pobarvana naravnih nohtov ali model mesto žebelj, ki je prevlečena s nohte, UV gel lak ali barvni gel služi kot ozadje za nail art. Tako na roko naslikana nohtov umetnost dolgo in zanesljivo ima nohtov je končno zapečatena. Po vsaki uporabi ščetko čistite skrbno s a ščet čistejše in suho stoje. Torej, je zagotovljeno trajnost.


Povratne informacije
+

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna