Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 99 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Dodatna oprema / Mobile nohtov studio(prtljage, Voziček)
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Mobile nohtov studio(prtljage, Voziček)

Želite razširiti svojo dejavnost in ponuditi mobilno storitev, s katero boste dosegli tudi stranke, ki ne živijo v bližini salona za oblikovanje nohtov, živijo na deželi ali nimajo časa, da bi se odpravile v salon? Morda načrtujete, da se boste osamosvojili brez lokala in ste si omislili mobilni salon za oblikovanje nohtov in boste delali izključno s strankami na njihovih domovih?

V katerokoli smer že razmišljate, za realizacijo potrebujete profesionalno opremo, ki jo boste lahko vsak dan vzeli s sabo na delo, kot na primer robusten multifunkcionalni kovček, ki je videti kakor aktovka, v njem pa so lično zloženi različni gel-izdelki in Nailart izdelki, ki so pri prevozu tudi dobro zaščiteni. Ročni kovček / kozmetični kovček iz najboljšega aluminija prepriča s praktično velikostjo in bogato založenostjo. Osrednja prednost je sistem košaric s petimi razdelki, ki jih lahko vzamete ven in so v njih lepo razporejeni pripomočki za dizajniranje nohtov. V njem je celo dovolj prostora za utrjevalno lučko. Kdor želi več in potrebuje več prostora za stvari, lahko razmisli o aluminijastem trolley kovčku. Je popoln spremljevalec za oblikovanje nohtov za vašo podjetniško zamisel. Notranjost lahko po lastni želji predelite, stabilna kolesa in nastavljiv ročaj pa poskrbijo, da je njegovo prenašanje enostavno in sproščeno.


Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna