Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 99 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Dodatna oprema
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
Nail art pops za predstavitev ali vaja v nohtov design
Podrobnosti
+

Ti nail art ata, a chopstick je pritrjen za boljše ravnanje, je sestavljena iz namig, ki je. S temi pops lahko na preprost način in drugače nohtov modelov ustvariti in dati prosto pot svojo ustvarjalnost. Skozi prakso in veliko ustvarjalnosti dobili najboljši modeli, vendar praksa bi ne vedno na svoje nohte. Modeli ne vedno najdemo. Vi ste torej pops najlaže naučiti modeliranje tehnike in rutinsko, da boste dobili v nohtov design potrebe.

Za stranke, art nohtov lahko pops tudi zelo praktična. Večina imajo stranke želijo brez prave ideje, kaj ste želeli tokrat za nail art. Z pops lahko preprosto pokažete vaše stranke, nohtov art. To olajša odločitev motive žebelj in kupec prejme samo kaže vpogled v raznolikost vašo ponudbo.

Različnih barv lahko predstavljal kot še boljši. Pravo barvo je ponavadi samo res viden, ko gel ali ustrezno gel lak in akrilne barve so bile uporabljene na odlagališče.


viskoznost
+
tanka srednje debel
Povratne informacije
+

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna