Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Dodatna oprema / Blazinice vatirano & blazinice
Bombažne blazinice za odstranjevanje make-up ali žebelj, nohte odstranjevalec

Podrobnosti
+

Na NAIL-EON Bombažne blazinice so narejene iz bombažne krpe, ki je stisnjen v udobno okroglo obliko. Tanek Bel list je pritrjen na eni strani bombažne blazinice, lahko držite pad z se. Skozi tanek film na drugi strani bombažne blazinice, vam lahko namakate z želeno tekočine, brez dotika tekočina nohte.

Če želite pad make-up uporabljeni, dobro Namočimo pad z ustrezno tekočino. Tako da lahko make-up je tih in preprost način. V teku dneva nekaj prahu in umazanije, odmrle kožne celice in izoliranih lojnice se kopičijo na koži. To je lahko odlično in preprosto s čistilno tekočino in NAIL-EON Odstranite bombažne blazinice. Hitro, enostavno in temeljito čiščenje obraza je mogoče z vatko. Ste fit v naše praktične in majhno pakiranje NAIL-EON Vato lahek v poljuben torbici, preprosto idealno potovanje tovariš.

Tudi barve off vaše nohte na prste na rokah in na nogah so blazinice bombaž zelo. Na NAIL-EON Vato absorbirati tekočino, ki je zelo dobro in odstranite ostanek-brezplačno in popolnoma vsak lak za nohte. S praktično film lahko enostavno voditi bombažno blazinico in roke ne pridejo v stik s tekočino.

So lahko tudi na območjih z občutljivo kožo, kot lahko uporabljajo kreme ali losjona.

Blazinice so mehke, vpojne in krpo.


Povratne informacije
+

Všetky hodnotenia

2

Prehľad

5
0
4
0
3
0
2
1
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna