Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Dodatna oprema / Orodja
Nailart berač - aplikator za sprejem okrasnih
Barva slik se lahko razlikuje.
Podrobnosti
+

Pregleden Nailart berač, ki mora biti kot je pomemben pripomoček v vsak nohtov salon, deluje s pomočjo integriranih bleščice delcev, še posebej veselo. Na vrhu je aplikator, ki olajša vključevanje in postavitev okrasnih. Zadaj je primerna za delo neposredno na žebelj.
Komisionirni viličar s katerimi se morajo biti sposobni absorbirati mala bleščeče kamne, rahlo pritiskom aplikator na kamen. Potem, kamni lahko prav tako enostavno, da dajo off. Izbirnik lahko deloma tudi evidentiranje nalepke ali drugih nail art elementov uporabijo za. Drobni inventar kot dom idealno dopolnjuje orodja v nohte salon, lahko pa še več. Zadaj je nežno in previdno potisnite nazaj povrhnjico, tudi nohtov robov se lahko očistijo. Orodje je očistiti s krtačo čistilec ali brez acetona lak za nohte, na primer, za vodenje enega izdelkov v naši kategoriji idealno shranjevanje in lak za nohte prikaže.
Povratne informacije
+
Všetky hodnotenia
5
Prehľad
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna