Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Dodatna oprema / Shranjevanje in prikaže
Krtačo imetnik - elegantno opremo za nail art tečaj

Podrobnosti
+

Čisto delo je zelo pomembno za natančno nail art okras s krtačo. Vključuje tudi dodatno čopičem, ki se uporablja za vsako Barva. Ko spremembo barve, se pogosto postavlja vprašanje: kje krtačo? Krtačo imetnik v kovinski ali roza je našel odlično pribor in dokončni odgovor na to vprašanje.
Do devet ščetke različnih Velikost najti na polici v krtačo imetnik. Subtilna dimenzije 9,5 x 2 x 7.5 cm bi prepričani najde koristne dodatki iz skladišča & nohte Kategorija prikaže na majhne kvadratne mize. Svetle Barva in modernega dizajna, krtačo imetnik je ne samo koristno, ampak tudi lepa. Nasprotno ni mogoče spraviti krtačo v pokončnem stojala tukaj medsebojne kontaminacije krtačo. Vsako posamezno orodje je izolirana in lahko nadaljuje, kadar je to potrebno na dotik, enostavno in brez drugih krtačo. Krtačo nosilec tudi previdni in popolno sušenje očiščene čopič je idealen. Kot čistilno sredstvo, priporočamo krtačo čistejši od naše nded obseg.

Povratne informacije
+

Všetky hodnotenia

5

Prehľad

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna