Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Dodatna oprema / Usposabljanje in navodila

Usposabljanje in navodila

Poklic oblikovalca nohtov je poklic, ki zahteva šolanje, kot mnogi poklici na področju wellnessa in lepote, sloni pa na dodatnih izobraževanjih. Ničesar ne moremo opraviti s kratkim preizkusom, ko gre za priučitev nege nohtov, nege rok ali nohtnega dizajna – nekajtedenska priprava na tematiko bi morala biti pravzaprav pogoj, kakor tudi pridobljeno poglobljeno medicinsko znanje in vedenje o higieni na področju kože in nohtov. Kljub temu pa izobrazba za oblikovalca nohtov ni regulirana, kar pomeni da se marsikateri profesionalni salon bori z nelojalno konkurenco. Izobraževanja na področju dizajniranja nohtov morajo zajeti osnove, ki se nanašajo na higienske in medicinske plati oblikovanja nohtov, kakor tudi na različne materiale in naprave, ki jih pri tem uporabljamo. Tudi rokovanje z orodjem, instrumenti in materiali mora biti zajeto, ne nazadnje pa morajo biti oblikovalci in oblikovalke nohtov usposobljeni za delo s strankami, kar včasih sploh ni tako enostavno. Negovanje odnosov s strankami mora biti prav tako naučeno, kakor v kateri koli drugi storitveni dejavnosti.

Osrednja točka šolanja za oblikovalca nohtov pa vendar sloni na izdelavi umetnih nohtov, torej na nohtih iz akrila. Z mnogimi nasveti in zvijačami se tega ni tako težko naučiti, je pa potrebno prav tako nekaj vaje, kakor pri izdelavi nohtov z UV-gelom, da to spretnost lahko izvedemo za stranko in na stranki.

Izobraževalni materiali, kot so DVD-ji, roke za vajo in nadomestne konice prstov najdete na naslednjih straneh, prav tako pa brošure, ki vam pregledno razložijo posamezne korake. Tudi za tiste, ki jim je oblikovanje nohtov zgolj konjiček, so ti materiali zanimivi, kajti dajejo izdaten vpogled v kompleksno materijo.


Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€