Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 149 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Gel Laki
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016
Gel Laki Gel Laki Poiščite dvojo Gel Laki izmed več kot 389 različnimi barvami O vaši najljubši barvi

Gel Laki

UV mat nadlaka Gel Laki UV mat nadlaka
5,09 € *
NAIL-EON UV lak svile Gel Laki NAIL-EON UV lak svile
cena od 3,99 € *
nded premium UV lak Metalik Gel Laki nded premium UV lak Metalik
4,95 € *
nded premium UV lak nude Gel Laki nded premium UV lak nude
4,95 € *
En gib slikarstvo barve 8 ml Gel Laki En gib slikarstvo barve 8 ml
2,33 € *
-10%
nded premium UV lak Laki pastel Gel Laki nded premium UV lak Laki pastel
3,96 € *
-20%
nded premium UV lak MICA Gel Laki nded premium UV lak MICA
4,95 € *
Nightshine prašek pastel Gel Laki Nightshine prašek pastel
1,79 € *
-35%
NAIL-EON Crisp Peel Off Gel Laki Gel Laki NAIL-EON Crisp Peel Off Gel Laki
cena od 2,96 € *
NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN Gel Laki NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN
3,90 € *
nded premium UV lak Pearl Gel Laki nded premium UV lak Pearl
4,95 € *

Prosimo izberite ustrezno kategorijo, v sub- Gel Laki:

Gel Lak
Gel lak in UV lakiranje združuje značilnosti lakov za nohte in barvni UV geli. Trajen premaz gel je preprosto uporabljati in je utrjena pod UV svetlobo. Dolgo življenjsko dobo in visok sijaj značilna lakov v tej kategoriji, popoln pečat zagotavlja še večjo stabilnost.
Termo Gel Lak
Termo gel lak za nohte pripravil svojo barvo spreminjajo učinek za AHA učinke. Odvisno od temperature, žebelj spremeni barvo in kaže drugačen obraz z različno barvo igre. Torej, nohtov art ni nikoli dolgočasno. Barvnih kombinacij, kot so teksture termo barve premazov so na voljo širok izbor.
Peel Off Gel Lak
Za problem nohti in tiste, ki preprosto radi, ki je Peel Off Lak kot nalašč. Trajno gel lak je kot ponavadi uporabljajo in utrjena. Posebna značilnost tega izdelka: odvisno od želja premaz lahko potegnil enostavno iz nohtov, izdelati čiščenje s nohte odstranjevalec je skoraj v celoti odpravljena. Peel off gel lak in soak off uv laki za nohte lahko odstrani hitro in nežno.
Gel laki in UV lak za nohte

Skoraj tako tanek kot žebelj in še stabilna dovolj za krepitev naravne nohte, je na voljo gel laki in UV lak v različne variante. Fast cure pod UV svetlobo odpravlja pogosto siten ko nohte čaka drugače, tudi grd znamk v barve je stvar preteklosti. Posebna površinska zaščita ohranja vsaj dvakrat tako dolgo, kot konvencionalne lak za nohte, pogosto plast bo ostala, dokler noht prerasel. Briljanten lesk, ki spominja na gel nohti, zagotavlja trajno lep nohte, ki so vedno sveže znova in noble.


Kot gel model položaj delajo tudi v imenu UV barve v več plasteh. Plasti mora biti čim bolj tanke in cured ločeno pod UV-svetilko. Pred uporabo naravnih nohtov je žebelj manikiranje povrhnjico, ki potiska nazaj in nežno brušena površina nohta s pufrom. Da, No, prvi sloj, ki služi kot osnova za druge plasti barve, žebelj bo dusted off in razmaščevanje s čistilec. Bazo plašč je uporabljena in cured pod UV svetlobo, potenje plasti ostaja na žebelj in služi kot podlaga za prijetje za UV lak. Premaz se lahko uporabijo, odvisno od želene intenzivnosti barve v eni ali več plasteh. Zadnjo plast barve tvori nadlak, ki zagotavlja še več stabilnosti, odpornosti na praske in dolgotrajen sijaj. Gel laki in UV laki za nohte problem kot žlico nohti so še posebej primerna. Na takšnih nohtih brez akril ali gel model vprašanja pogosto drži, velike in dolgotrajne rezultate, pridobljene z UV-gel premazi pa so v mnogih primerih.


Gel UV laki so na voljo v številnih barvah, v mat in sijajni, na voljo z mešano bleščice delcev ali kosmičev. Posebej privlačna in osupljivo variacije je termo UV lak za nohte, ki spreminja barvo glede na prevladujoče temperaturo okolice in se kaže v nenehno spreminja vzponi. Hitro in enostavno odstraniti lupino off lak za nohte. Čistejše je potrebno odstraniti, lahko plasti barve odstrani preprosto želje kot tanko kožo.

Brskanje v na nded ponudba v naših širok spekter gel laki in UV laki za nohte za vedno nove in presenetljivo nohtov design. Naši izdelki so brez MMA (metil metakrilata) in idealna za občutljive posameznike.

 Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna