Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
50% popust na stroške pošiljanja od vrednosti naročila 149 € dalje
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Gel Laki / Gel Lak
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2016
NAIL-EON gel za nohte MAGIC MAGNETIC
Podrobnosti
+

Naše gel premazi imajo Peel Off lak za nohte in trakovi barve lastnosti. Izpustite samo premaz in podlak, nato pa po nekaj dneh nohtov lahko odstranite samo naše gel laki.

Z gelom najlepših nohtov umetnost nohte lahko Čarobne stvaritve. Barvno poslikane nohte zdaj sodijo v Dnevnega reda. Želite še enkrat in ne barve, vendar vaše nohte? Potem imamo le stvar za vas! Naše NAIL-EON gel nohte magic Magnetno daje vaše nohte magičnemu videzu, s katero vse druge lahko se začaran. On je zelo idealno na naravnih nohtih kot tudi umetno lahko naše Magic magnetni lak gela kovinski gel nohte kot normalno ali z naše magnetne pero ali naš zapis magnet pull občutljivo vzorec. Izkoristite široko paleto barv za lep nohti in dal izpostavlja. Uporaba je zelo preprosta. Lahko uporabite na Gel lak kot lak za nohte in ozdraviti dve minuti pod UV Lights out. Če je potenje plast odstranjena, delo je že konča. Zaradi njegovega medu učinek gela razširja gladke nohte sama. Tako so ni grd krtačo kapi na nohtih videti in vložitev delo kuhanje ni potrebno. Se že veselim, da rok uporabnosti do šest tednov. Je bil narejen, povsem primerna za vsakdanjo rabo na osnovi gel, ne razbijejo in je odporno na praske. Uporabite ga lahko z odstranjevalec in oranžni leseni palico odstraniti, če želite drugačne barve. Boste popolnoma zadovoljna s to barvo. Uporaba Vam naši izdelki najvišje kakovosti, vse zahteve Evropske Standardi so ob upoštevanju in na vrhunske raziskave UV gel so izdelani.

viskoznost
+
tanka srednje debel
Pečat
+
Povratne informacije
+
Všetky hodnotenia
4.35
Prehľad
5
11
4
7
3
1
2
0
1
1

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna