Certified online shop
Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
3 letno garancijo na vse naprave
Več kot 150 LED geli
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Gel Laki / Gel Lak
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
NAIL-EON UV lak Flame učinek za lepe nohte art
Podrobnosti
+
NAIL-EON UV lak Flame učinek imenuje učinek gel nanesla lak. Pregleden premazi, ki zajema nohtov s plastjo Svetleč in hkrati zagotoviti, da nohtov design dolgotrajno, vrag-ki se upira in se upira.

Za uporabo NAIL-EON UV lak Flame učinek je površina po naravnih ali umetnih nohtov roughed in jih odprašimo. Nato, a podlak uporabljajo in utrjene pod UV svetlobo 120 sekund. Potenje plasti ostaja na površini nohta in služi kot podlaga za učinek barve. Gel lak je naslikal v bogato plast gor in zdravljenje z UV svetilko. Nadlaka se uporablja za tesnjenje končno žebelj. To je za NAIL-EON UV lak Flame učinek s plastjo znoj in tudi pozdraviti. Zaradi razpršenosti plast je odstranjena s čistilec. Izmeničen, poliranje olje se lahko uporablja za maksimalen sijaj.
viskoznost
+
tanka srednje debel
Pečat
+
UV primerna

Popolnoma trpežni in odporni nohti z UV-geli in primernim priborom za oblikovanje: UV-geli so na voljo v različnih barvah in konsistencah in strdijo pod UV-lučko ali CCFL-lučko v 120 sekundah. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo UV-gelov.

LED primerna

LED-geli in primerni pribor omogočajo časovno učinkovito oblikovanje nohtov: LED-geli otrdijo pod LED-lučko ali CCFL-lučko po 30–80 sekundah ali, kot običajno, pod UV-lučko v 120 sekundah. So odstranljivi in jih ni potrebno piliti. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo pod LED-lučko.

brez kislin

Ste alergični, vendar si kljub temu želite lepe nohte? Potem uporabite gel brez kisline, primeren za alergike.

Povratne informacije
+

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna