Certified online shop
Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
3 letno garancijo na vse naprave
Več kot 150 LED geli
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Gel Laki / Gel Lak
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
NAILEON UV lak nag - mat nohtov design v pastel
Podrobnosti
+
Nohtov, modeliranje z nude UV lak za nohte NAIL-EON ustvarja elegantno nohti dolgočasno barve. Diskretno gel, premazi, lahko uporabimo za naravni in umetni nohti in so idealna v kombinaciji z akrilno model lahko nohtov design. Po zorenje in čiščenje nohtov površine za daljši rok uporabnosti z top zaprti plašč.
Kot priprava za uporabo NAIL-EON UV lak nude manikiranje nohtov ali modeli, površina nohta je čist za gel barve delo s čistilom. Podlak, ki otrdi pod UV enoto, ustvarja ustrezne pad na naravnih nohtov, zaradi plast znoja ostane na žebelj. UV lak za nohte, ki je na voljo v različnih pastelnih odtenkov, potem uporabljajo kot tradicionalni nohte in cured. Zdaj lahko obdelajo nail art na žebelj, alternativno pečat z nadlak lahko opravi neposredno. Tudi to je cured pod UV svetlobo in plast znoj.
viskoznost
+
tanka srednje debel
Pečat
+
UV primerna

Popolnoma trpežni in odporni nohti z UV-geli in primernim priborom za oblikovanje: UV-geli so na voljo v različnih barvah in konsistencah in strdijo pod UV-lučko ali CCFL-lučko v 120 sekundah. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo UV-gelov.

LED primerna

LED-geli in primerni pribor omogočajo časovno učinkovito oblikovanje nohtov: LED-geli otrdijo pod LED-lučko ali CCFL-lučko po 30–80 sekundah ali, kot običajno, pod UV-lučko v 120 sekundah. So odstranljivi in jih ni potrebno piliti. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo pod LED-lučko.

brez kislin

Ste alergični, vendar si kljub temu želite lepe nohte? Potem uporabite gel brez kisline, primeren za alergike.

Povratne informacije
+
Všetky hodnotenia
4.7895
Prehľad
5
17
4
0
3
2
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna