Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Gel Laki / Gel Lak
UV lak za nohte in gel barve vrag-ki se upira nohte z 2 tedna imajo
Barva slik se lahko razlikuje.
Podrobnosti
+

Lak za nohte in gel lak z enotedenske visokega sijaja poceni buy online vrag-ki se upira UV nohtov premazov kot UV. Video posnetki in nohtov design tutorials z aplikacijami po korakih o obdelavi UV lak naravne nohte je narediti sami tukaj v spletni trgovini glejte in izvedeli. To je tako enostavno kot z lak za nohte in tako trajen kot UV/LED novo metodo za ustvarjanje nohti sodobni geli. Navodila in nohtov filmov s korak za korak pojasnila za izdelovanje to sami z veliko fotografij in slik tukaj zdaj izkušnje. Gel laki obliki trajne plasti barve na umetne ali naravne nohte, ki jih je mogoče preprosto pull off Strip učinek. NAIL-EON, UV lak SHINEY se lahko uporabijo kot solo - lak za nohte, ali v povezavi z gel modeliranje in zagotavlja trajno ohraniti in dobro zaščitena nohti. Da proizvajajo trpežne premaza na žebelj, naravne nohte mora biti na Matt in zdravijo z premaz. Osnovni plašč se uporablja za vezivo. Potenje plasti ostaja razlikuje od običajnih model položaj - na žebelj-, na še vedno mokre podlak gel lak, ki se uporabljajo in cure pod UV-svetilko ali LED svetilke prvi sloj NAIL-EON. To koneati s a podlak, ki zagotavlja primerno sijaja konča. Vrstni red plasti v tankih plasteh je pomembno s to vrsto nail art. Tako zagotoviti, da je plast popolnoma cured. NAIL-EON UV lak SHINEY so LED geli z enakimi značilnostmi, kot UV lak za nohte, UV lak za nohte, nohte, strip - in peel off barve in utrjevanje naprave in LED v samo 30 do 60 sekund v CCFL svetilke ali 120 sekund v UV svetlobo ozdravljenje naprave.

viskoznost
+
tanka srednje debel
Pečat
+
navodila
+

Korak 1:Potisnite nazaj povrhnjico z naše UV (člen Nr. V4079) in jih omadežujejo nohti z naše pufra (beli čl Nr. 4326) zemljevid. Za boljše prileganje, priporočamo na vaših nohtih z premaz za zdravljenje (člen 15ml ne. 1303).

Korak 2:Uporaba osnove plašč št. člen 1054 na žebelj kot lak za nohte in pustite, da se strdi v svetilko. Ne odstranite plast znoj.

Korak 3:Slikarstva nohti z želeno Barva in njihovo strdi v svetilka 2 x. Zdaj imate priložnost, da okrasite nohte z nail art. Za to potrebujete potenje plast z naše čistejše odstrani (del št. 4005 100 ml). Če želite, da vsaka nohtov umetnost, ne odstranite plast znoj.

Korak 4: Za pečatenje, uporablja naše nadlak artikla št. 1054 in pustite, da se strdi v enoti svetlobe. Končno, odstranite znoj plast z naše čistilec.  Nadaljnje sijaja in nohtov nego kože priporočamo naše nded nohtov nafto (olje v različnih dišav čl Nr. V4040).Povratne informacije
+
Všetky hodnotenia
4.1
Prehľad
5
128
4
105
3
17
2
5
1
7

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna