Certified online shop
Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
3 letno garancijo na vse naprave
Več kot 150 LED geli
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Gel Laki / Gel Lak
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
NAIL-EON UV lak za nohte svile - saten in trpežne nohti
Podrobnosti
+
Svilnato sijoče nohte so primerni za vsakodnevno uporabo kot tudi za zvečer. NAIL-EON UV lak silk se lahko uporabijo kot navaden lak za nohte. Strjevanje s svetlobo UV, ta izdelek vsebuje svoje visoke trdnosti in trajnosti.

NAIL-EON UV lak za nohte je svila za naravne nohte, kot veljajo za umetne nohte, akril ali gel. A podlak treba vstaviti v naravnih nohtov kot podlak, ki ohranijo kaljenje zaradi potenje plast na površini nohta. V vsakem primeru, je potrebno premaz za zanesljiv oprijem. Po pripravi nohtov, je NAIL-EON UV uporablja nohte svile v želeni niansi in cured z ultravijolično svetlobo. Omeniti je, da plast debeline tanka kot mogoče doseči popolno ozdravitev. Potenje plast je odstranjena, svilnato obarvani nohtov lahko zdaj nadalje obdelujejo na različne načine. Bodisi nadlak kot tesnilno sredstvo se uporablja takoj, alternativno umetnost nohtov lahko uporabijo pred.
viskoznost
+
tanka srednje debel
Pečat
+
UV primerna

Popolnoma trpežni in odporni nohti z UV-geli in primernim priborom za oblikovanje: UV-geli so na voljo v različnih barvah in konsistencah in strdijo pod UV-lučko ali CCFL-lučko v 120 sekundah. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo UV-gelov.

LED primerna

LED-geli in primerni pribor omogočajo časovno učinkovito oblikovanje nohtov: LED-geli otrdijo pod LED-lučko ali CCFL-lučko po 30–80 sekundah ali, kot običajno, pod UV-lučko v 120 sekundah. So odstranljivi in jih ni potrebno piliti. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo pod LED-lučko.

brez kislin

Ste alergični, vendar si kljub temu želite lepe nohte? Potem uporabite gel brez kisline, primeren za alergike.

Povratne informacije
+
Všetky hodnotenia
5
Prehľad
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna