Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Gel Laki / Gel Lak
NAIL-EON UV lak za nohte svile - saten in trpežne nohti
Barva slik se lahko razlikuje.
Podrobnosti
+

Svilnato sijoče nohte so primerni za vsakodnevno uporabo kot tudi za zvečer. NAIL-EON UV lak silk se lahko uporabijo kot navaden lak za nohte. Strjevanje s svetlobo UV, ta izdelek vsebuje svoje visoke trdnosti in trajnosti.

NAIL-EON UV lak za nohte je svila za naravne nohte, kot veljajo za umetne nohte, akril ali gel. A podlak treba vstaviti v naravnih nohtov kot podlak, ki ohranijo kaljenje zaradi potenje plast na površini nohta. V vsakem primeru, je potrebno premaz za zanesljiv oprijem. Po pripravi nohtov, je NAIL-EON UV uporablja nohte svile v želeni niansi in cured z ultravijolično svetlobo. Omeniti je, da plast debeline tanka kot mogoče doseči popolno ozdravitev. Potenje plast je odstranjena, svilnato obarvani nohtov lahko zdaj nadalje obdelujejo na različne načine. Bodisi nadlak kot tesnilno sredstvo se uporablja takoj, alternativno umetnost nohtov lahko uporabijo pred.

viskoznost
+
tanka srednje debel
Pečat
+
Povratne informacije
+
Všetky hodnotenia
5
Prehľad
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna