Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Gel Laki / Gel Lak
NAIL-EON UV lak za nohte Sparkel - razburljivo učinek za nohte
Barva slik se lahko razlikuje.
Podrobnosti
+

Sparkellacke suho neenakomerno in ustvariti take zanimive učinke na površini nohta. NAIL-EON UV lak za nohte Sparkel v različnih barvah, ki se uporablja kot konvencionalne nohte na naravnih ali umetnih nohtov in utrjene gel lak pod ultravijolično svetlobo.
NAIL-EON UV nail polish lahko Sparkel na akrilne in gel nohti in uporabljajo na dobro pripravljeni naravnih nohtov in proizvaja tako imenovani Sparkel ali peska učinek. Osnovni plašč je še posebej pomembno, kot osnovo za naravne nohte, potenje plasti ostaja na žebelj. Za vsak tip nohtov, uporaba agent lepljenje je dolžnost, kateri premaz, ki zagotavlja, da je nič olupijo. Gel premaz se uporablja kot vse druge lak s čopičem, z razliko, da otrdi proizvoda pod UV svetlobo. To ustvari plast znoj, ki se odstrani s čistilcem. V vsakem primeru velja za tesnjenje vrh nanosa tudi utrjena. Preden nohtov lahko okrašena poleg Sparkellack z nail art na zahtevo.


viskoznost
+
tanka srednje debel
Pečat
+
Povratne informacije
+
Všetky hodnotenia
4.625
Prehľad
5
11
4
4
3
1
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna