Certified online shop
Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
3 letno garancijo na vse naprave
Več kot 150 LED geli
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Gel Laki / Gel Lak
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
NAIL-EON UV lak za nohte Sparkel - razburljivo učinek za nohte
Podrobnosti
+
Sparkellacke suho neenakomerno in ustvariti take zanimive učinke na površini nohta. NAIL-EON UV lak za nohte Sparkel v različnih barvah, ki se uporablja kot konvencionalne nohte na naravnih ali umetnih nohtov in utrjene gel lak pod ultravijolično svetlobo.
NAIL-EON UV nail polish lahko Sparkel na akrilne in gel nohti in uporabljajo na dobro pripravljeni naravnih nohtov in proizvaja tako imenovani Sparkel ali peska učinek. Osnovni plašč je še posebej pomembno, kot osnovo za naravne nohte, potenje plasti ostaja na žebelj. Za vsak tip nohtov, uporaba agent lepljenje je dolžnost, kateri premaz, ki zagotavlja, da je nič olupijo. Gel premaz se uporablja kot vse druge lak s čopičem, z razliko, da otrdi proizvoda pod UV svetlobo. To ustvari plast znoj, ki se odstrani s čistilcem. V vsakem primeru velja za tesnjenje vrh nanosa tudi utrjena. Preden nohtov lahko okrašena poleg Sparkellack z nail art na zahtevo.


viskoznost
+
tanka srednje debel
Pečat
+
UV primerna

Popolnoma trpežni in odporni nohti z UV-geli in primernim priborom za oblikovanje: UV-geli so na voljo v različnih barvah in konsistencah in strdijo pod UV-lučko ali CCFL-lučko v 120 sekundah. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo UV-gelov.

LED primerna

LED-geli in primerni pribor omogočajo časovno učinkovito oblikovanje nohtov: LED-geli otrdijo pod LED-lučko ali CCFL-lučko po 30–80 sekundah ali, kot običajno, pod UV-lučko v 120 sekundah. So odstranljivi in jih ni potrebno piliti. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo pod LED-lučko.

brez kislin

Ste alergični, vendar si kljub temu želite lepe nohte? Potem uporabite gel brez kisline, primeren za alergike.

Povratne informacije
+
Všetky hodnotenia
4.3333
Prehľad
5
4
4
4
3
1
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna