Certified online shop
Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
3 letno garancijo na vse naprave
Več kot 150 LED geli
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Gel Laki / Gel Lak
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Termo Gel Lak Vylet-Nails Premium UV termo bleščice lak za nohte
Podrobnosti
+

Vylet-Nails Premium UV spremeni termo gel barve bleščice lak za nohte, ko temperature spreminja svojo Barva glede na izbrano kombinacijo. Poleg tega delci bleščice so vključeni v barvo. To ustvarja nenehno raznolik nohtov design, ki omogoča nohte prava paša za oči.

Vylet-Nails Premium UV lak se uporablja za naravne nohte in vrezane nohti primerne termo gel barve bleščice in bo kot običajno uporabljajo. Premaz in nato bazo plašč se uporablja za skrbno pripravljene naravnih nohtov. Bazo plašč je utrjena, potenje plasti ostaja na žebelj. Potem je Vylet-Nails Premium UV uporablja nohte termo gel barve bleščice s krtačo in utrjene 120 sekund v enoti svetlobe redkost. Intenzivnost barve je treba povečati, nohtov površino lahko zajeti z dodatno plast Thermolacks. Rezultat: izredni nohtov design, ki kaže spet za posebne učinke v nov obraz. Ta novi UV prinaša neverjetne lastnosti s termo gel barve bleščice lak za nohte. Poleg toplotni učinek, je to še vedno premaz, barvo in nadlak v enem - 3 in1 UV lak!

-Ni oprijema in sijaja plasti, ki je bolj potrebna
-high-gloss motno barve
-Zdravil pod UV in LED luči
-Ni potenje plasti
-Zelo enostaven za uporabo, kot so lak za nohte
-Stalno lak za nohte - odstranljive, tanka viskozna in motno barva gel
-tresenje in mešanje ni potrebno
-100 % odgovornost na vse nohte, modeliranje sistemov, kot so gel, akril in steklena vlakna
-močna drži do 4 tedne na vaših nohtih!


viskoznost
+
tanka srednje debel
Pečat
+
UV primerna

Popolnoma trpežni in odporni nohti z UV-geli in primernim priborom za oblikovanje: UV-geli so na voljo v različnih barvah in konsistencah in strdijo pod UV-lučko ali CCFL-lučko v 120 sekundah. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo UV-gelov.

LED primerna

LED-geli in primerni pribor omogočajo časovno učinkovito oblikovanje nohtov: LED-geli otrdijo pod LED-lučko ali CCFL-lučko po 30–80 sekundah ali, kot običajno, pod UV-lučko v 120 sekundah. So odstranljivi in jih ni potrebno piliti. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo pod LED-lučko.

Povratne informacije
+
Všetky hodnotenia
4.6
Prehľad
5
10
4
4
3
1
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna