Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Gel Laki
NAIL-EON Crisp Peel Off Gel Laki - Meri Bleščice Nail Design za Nohte

Podrobnosti
+

Posebno je NAIL-EON peel off gel laki crisp je da različnih delcev so vključeni v gelu. Kovinsko svetleči in v različnih Barva in Velikost, se širijo, ko se uporabljajo na površini nohta in ustvarite posamezne nail art. Gel premaz kot navaden lak za nohte, se bo uporabljal. Vendar pa je cured proizvoda pod UV svetlobo.

Kot da bi vsak gel nohtov morate biti pripravljeni tudi za uporabo NAIL-EON peel off gel laki crisp dobro. A podlaka je treba uporabiti, kadar se uporabljajo za naravne nohte, ne odstrani plast znoj, ki so nastali med redkost. Premaz zagotavlja idealno oprijema. Svež gel premaz se uporablja za lak s čopičem v tankem sloju in potem otrdel. Po uporabi UV žarnice ostane plast znoja na žebelj, ki s čistilcem iz naše obsega tudi odstrani. Ta Naildesigns koneati s tesnilom. To je storjeno z uporabo nadlak.

viskoznost
+

tanka srednje debel

Pečat
+

UV primerna

Popolnoma trpežni in odporni nohti z UV-geli in primernim priborom za oblikovanje: UV-geli so na voljo v različnih barvah in konsistencah in strdijo pod UV-lučko ali CCFL-lučko v 120 sekundah. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo UV-gelov.

LED primerna

LED-geli in primerni pribor omogočajo časovno učinkovito oblikovanje nohtov: LED-geli otrdijo pod LED-lučko ali CCFL-lučko po 30–80 sekundah ali, kot običajno, pod UV-lučko v 120 sekundah. So odstranljivi in jih ni potrebno piliti. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo pod LED-lučko.

brez kislin

Ste alergični, vendar si kljub temu želite lepe nohte? Potem uporabite gel brez kisline, primeren za alergike.

Povratne informacije
+

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna