Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Gel Laki
NAIL-EON Soak Off Gel Laki Metalik - Gel Premaz z Krasna za Nohte

Podrobnosti
+

NAIL-EON soak off gel laki kovinski je primeren za naravne nohte tudi kot gel ali akrilne model plasti. Nohti so zajeti kot ponavadi pripravljeni in z UV lak za nohte. Po zdravljenju, nanos, je pripravljen za creative nail art ali pečat z nadlak.

Premazi von soak off gel laki NAIL-EON v kovinski videz na dobro pripravljeni žebelj uporablja. Pomembno plašč na osnovi naravnih nohtov uporabimo kot lak za nohte in zdravilo z UV svetilko je čisto nohtov površino in bazo. Zaradi česar utrjevanje plast znoj ni odstranjena. Pripravljeni nohtov prevlečemo z izbrano NAIL-EON soak off gel laki kovinsko sivo-zelene ali vijolične. Gel lakiranje bo strdi z UV svetilko. Potenje plast je odstranjena s čistejše von površine nohtov. V zadnjem koraku, morajo biti zapečateni nohtov z nadlak. Skrbeti za in sijaj nohtov nded nohtov nafto lahko uporablja tudi.

viskoznost
+

tanka srednje debel

Pečat
+

UV primerna

Popolnoma trpežni in odporni nohti z UV-geli in primernim priborom za oblikovanje: UV-geli so na voljo v različnih barvah in konsistencah in strdijo pod UV-lučko ali CCFL-lučko v 120 sekundah. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo UV-gelov.

LED primerna

LED-geli in primerni pribor omogočajo časovno učinkovito oblikovanje nohtov: LED-geli otrdijo pod LED-lučko ali CCFL-lučko po 30–80 sekundah ali, kot običajno, pod UV-lučko v 120 sekundah. So odstranljivi in jih ni potrebno piliti. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo pod LED-lučko.

brez kislin

Ste alergični, vendar si kljub temu želite lepe nohte? Potem uporabite gel brez kisline, primeren za alergike.

Povratne informacije
+

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna