Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 99 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Gel Laki 3 v 1 / Peel Off Gel Lak
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Peel Off Gel Lak

NAIL-EON UV lak svile Peel Off Gel Lak NAIL-EON UV lak svile
cena od 2,82 € *
NAIL-EON UV lak za nohte Sparkel Peel Off Gel Lak NAIL-EON UV lak za nohte Sparkel
cena od 3,38 € *
NAIL-EON Gelni Lak HIGHLIGHTS Peel Off Gel Lak NAIL-EON Gelni Lak HIGHLIGHTS
cena od 2,02 € *
UV mat nadlaka Peel Off Gel Lak UV mat nadlaka
cena od 2,99 € *
Gel UV lak mat - zapiranje Peel Off Gel Lak Gel UV lak mat - zapiranje
cena od 7,20 € *
NAIL-EON Crisp Peel Off Gel Laki Peel Off Gel Lak NAIL-EON Crisp Peel Off Gel Laki
cena od 2,16 € *
NAIL-EON UV lak Flame učinek Peel Off Gel Lak NAIL-EON UV lak Flame učinek
cena od 2,02 € *
NAIL-EON Soak Off Gel Laki Metalik Peel Off Gel Lak NAIL-EON Soak Off Gel Laki Metalik
cena od 2,82 € *
NAIL-EON neon UV lak za nohte Peel Off Gel Lak NAIL-EON neon UV lak za nohte
cena od 3,38 € *
NAIL-EON UV bleščice lak za nohte Peel Off Gel Lak NAIL-EON UV bleščice lak za nohte
cena od 2,39 € *
NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN Peel Off Gel Lak NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN
cena od 2,40 € *
Peel off gel lak in soak off uv laki za nohte lahko odstrani hitro in nežno.
Nohtov poljski, ki preprosto pustiti samega, ki je praktična in nežen nohtov ob istem času. Peel off nohte že dolgo in še vedno trajnostno briljantno, lahko pa še vedno kot nalepka zlahka jih žebelj off. Vključno z naravnih nohtov ostaja nespremenjena in videti zdravo in nepoškodovano. Inovativen gel premaz je utrjena pod UV ali LED svetlobo in tako dobi svojo dobro trajnost in stabilnost. Peel off gel lak in soak off uv laki za nohte lahko odstrani hitro in nežno. 

V na Peel Off različne prednosti lak za nohte in peel off tehnologije združujejo lak za nohte. Premaz lahko enostavno in hitro uporabijo naravnih nohtov in ohranja dolgo brez čipa ali nič. Prav tako se ohrani visoko-gloss, zaščitena in konsolidirani naravnih nohtov. Za odstranjevanje laka plast preprosto odšteje, odstranitelj ter čistilec tukaj so nepotrebne. Bo koristilo predvsem krhkih in mehkih problem žeblji, ki so pogosto po nepotrebnem obremenjeni in dodatno oslabila detergenta.

Za na Peel Off Tehnologija naravnih nohtov je pripravljen kot ponavadi. Za idealno prileganje gel premaz naravnih nohtov mora biti čist in brez ostankov barve, prah in mast. Nohta manikiranje, povrhnjico potiska nazaj. Po čiščenju površino, premaz je prvi korak z ustreznimi podlak. To tvori osnovo za plasti barve in se prepričajte, da žebelj ni brezbarvni. Je pozdraviti netilne plast, vlažno plast znoj ostaja kot dodaten premaz na žebelj. Zdaj prvi Oljuštiti plast laka se odvija. Laka nanese na tanko in enakomerno, slikarstvo bug – na primer s korekcijo pero-. Barve se siri, za več intenzivnosti barv, drugo plast barve se lahko uporabijo. Pečat je končan. Nadlak nanese nohtov, skrbno zavijanje nohtov roba je še posebej pomembno. Po zorenje in UV - ali LED luči, potenje plast na nadlak odstrani s Zellette in čistejši. Rezultat: visoki sijaj nohtov, ki je idealno zaradi svoje trde in vrag-ki se upira površine in dolgo lepo izgleda.

Še odstranjevanje je lažji od uporabe barve v Peel. Spremembo barve je zaželena ali začeli destabilizacijski nohtov, lak od robov preprosto odštejejo. Nohti so predvsem suhi ali če redno spremeni barvo, tako imenovani lupine naredi plasti barve off Activator.

Oglejte si naše nded online shop in najti idealno nohte v naše Oljuštiti obseg za vaše potrebe. Z izbiro različnih barv gel in učinek prevleke, ustvarite nov, edinstven in trajno dolgo nohtov modelov! Peel off gel lak in soak off uv laki za nohte lahko odstrani hitro in nežno. 

 


Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna