Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Gel Laki
Vylet-Nails Premium Peel Off Gel Laki Pastel - Trajno Gel Laki za Nohte

Podrobnosti
+

Vylet-Nails Premium Oljuštiti pastel UV lak za nohte posebej primerni za trajno nohtov design na naravnih nohtih, ponuja pa tudi na uporabo akrilne in gel nohti. Po pripravi podtalja, se uporablja UV lak, tanek in utrjene z UV svetilko.

V Vylet-Nails Premium se lušči uporablja UV lak pastel na naravnih nohtov kot okrepitev barve, je potrebno temeljito premaz. Žebelj je manikiranje in nato pod pogojem, z bazo plašč. Ta osnovni premaz ščiti razbarvanje nohtov in gladi površino. Posledično pastel barve kot navaden lak s čopičem nanese. Nizka debelina, kot tudi bogato pogodbo so pomembni. Po zdravljenju pod UV svetlobo, druga plast barve lahko naslikana na če je to potrebno. Dosežena, želeno barvno globino pečat z top coat, ki omogoča, da sijaj nohta in zagotavlja dolgotrajno trpežnost. Vrstni red UV lak za nohte na drugih površinah kot je akril, fiberglass ali gel je analogna.

Osnove, barva zaključek - vse v UV lak za nohte

-Ni lepila ali gloss plasti, ki zahteva
-Brez potenja plast
-Visok sijaj
-Motno naenkrat uporabo
-Otrdi pod UV-LED Svetilka
-Enostavna uporaba kot lak za nohte


viskoznost
+

tanka srednje debel

Pečat
+

UV primerna

Popolnoma trpežni in odporni nohti z UV-geli in primernim priborom za oblikovanje: UV-geli so na voljo v različnih barvah in konsistencah in strdijo pod UV-lučko ali CCFL-lučko v 120 sekundah. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo UV-gelov.

LED primerna

LED-geli in primerni pribor omogočajo časovno učinkovito oblikovanje nohtov: LED-geli otrdijo pod LED-lučko ali CCFL-lučko po 30–80 sekundah ali, kot običajno, pod UV-lučko v 120 sekundah. So odstranljivi in jih ni potrebno piliti. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo pod LED-lučko.

brez kislin

Ste alergični, vendar si kljub temu želite lepe nohte? Potem uporabite gel brez kisline, primeren za alergike.

Povratne informacije
+

Všetky hodnotenia

5

Prehľad

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna