Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €

Mi plača, ki ni le priročno, ampak varno

Plačilo lahko izvedete s predplačilom, kreditno kartico ali preko storitve PayPal. Upoštevajte različne pogoje za različne načine plačila.

Predplačilo

Pri predplačilu račun poravnate vnaprej. V tem primeru lahko naročilo obdelamo, ko se na našem računu pojavi vaše plačilo in ga naš sistem obdela. Postopek lahko traja od enega do dveh delovnih dni po prejetju plačila.

Če se odločite za bančno nakazilo, v polje za namen plačila ne pozabite vključiti spodaj navedenih podatkov. Pomembno je, da navedete svojo številko stranke in/ali številko naročila, saj lahko nezadostni podatki o nakazilu povzročijo zamude v postopku, na katere ne moremo vplivati. Če izvajate mednarodno nakazilo, uporabite svoj IBAN ali kodo BIC. Pri tovrstnih nakazilih je navedba opisanih podatkov o nakazilu pomembna, da se zagotovi neovirana obdelava podatkov.

Kreditna kartica

Enostavno, varno in enostavno

Če želite plačilo izvesti s kreditno kartico, preprosti vpišite zahtevane podatke v predlogo za plačilo s kreditno kartico. Ko je plačilo potrjeno, se vaše naročilo pošlje našemu oddelku za pošiljanje. V naši trgovini lahko plačate samo s kreditnima karticama VISA in MASTERCARD. Sodelovanje v varnem postopku 3D je obvezno, več informacij o tem pa lahko pridobite pri svoji banki ali podjetju, ki vam je izdalo kreditno kartico. Računa kreditne kartice ne bremenimo, dokler vam naročenih izdelkov ne odpošljemo.

PayPal

Pay sicherererer

Če imate račun PayPal, nam lahko plačilo nakažete elektronsko. To je hitrejša alternativa bančnemu nakazilu. Potem ko v sistemu prejmemo vaše plačilo, se vaše naročilo pošlje našemu oddelku za pošiljanje.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna