Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Kozmetika / Ličila in make up

Ličila in make up

Sabrina svinčnik Ličila in make up Sabrina svinčnik
0,41 € *
3,15 € / 100 g
-45%
Lažnih trepalnic Ličila in make up Lažnih trepalnic
1,88 € *
9,40 € / 100 g
KONAD Make-up Pinsel Set Ličila in make up KONAD Make-up Pinsel Set
6,02 € *
-45%
YOUMAXX Trepalnic Ličila in make up YOUMAXX Trepalnic
cena od 2,68 € *
26,80 € / 100 g
Labello lip care Ličila in make up Labello lip care
3,95 € *
79,00 € / 100 g
Ličila in make up kot maskara, šminka, prah in smetano
Poleti ima koža običajno že po naravi bolj sveži ten, saj jo razvaja sonce, dobro pa ji dene tudi obilo svežega zraka. Kako pa je v drugih letnih časih ali če je poletje deževno? Tedaj je koža hitro videti bleda in utrujena. Tudi stres, bolezen, suh ogrevani zrak ali drugi okoljski vplivi lahko vplivajo na ten in videz kože. Koža več ne sije. Vendar pa lahko to preprečite. Z naravnim pudrom brez škodljivih snovi, ki prekrije nepravilnosti in hkrati neguje, lahko koži spet povrnete potrebno moč sijaja in izrazitost. S pomočjo dekorativne kozmetike, kot so šminka ali negovalna šminka za ustnice, senčilo, rdečilo, maskara in umetne trepalnice ter črtalo za usta in oči lahko vaš obraz še bolj zažari.

Ustrezen zunanji videz je dandanes obvezen na skoraj vseh življenjskih področjih. Negovan videz je zelo pomemben predvsem v poklicu. Poleg sodobne in primerne frizure ter pravilnih oblačil tudi kozmetika igra pomembno vlogo. Z naravnim pudrom z naravnimi minerali ter negovalnimi bio olji lahko ustvarite idealno podlago in poskrbite za sveži ten, ki bo poudaril vašo osebnost. Sami presodite in se odločite za tekoči puder, kremasti puder ali samo za lahek puder. Da bi dosegli naraven rezultat, morate paziti, da puder ustreza vašemu lastnemu odtenku polti. Pretemen puder lahko hitro deluje nenaravno in pretirano.

Svoj oči lahko idealno poudarite s črtalom in senčilom, s čimer lahko oči optično povečate. Pri tem velja princip, da naj bo dnevni make-up bolj decenten in naraven, večerni ali tisti ob posebnih priložnostih pa je lahko veliko močnejši in vpadljiv. Tukaj so prava paša za oči lahko tudi umetne trepalnice, ki posrbijo za mikaven pogled. Z rdečilom lahko poudarite ličnice, negovalna šminka za ustnice iz naše spletne trgovine z naravno kozmetiko pa bo poskrbela za dobro nego občutljivih ustnic. Šminka, črtalo za ustnice in glos na ustnicah ustvarijo barvne poudarke.

Zaupajte našemu pudru iz naravne kozmetike, ki ne vsebuje sintetičnih sestavin, in doživite prijeten občutek na koži, zaradi česar bo vaš obraz še bolj sijal. Naravno negovalne sestavine, kot so rastlinski izvlečki in bio olja, vam bodo zagotovo pričarala nasmeh na obrazu. Ličila in make up kot maskara, šminka, prah in smetano poceni nakupovanje v spletni trgovini.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€