Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Kozmetika / Ličila in make up
Indigo smetana Lipgloss 71 2, 7 ml - za polno in glossy ustnice

Podrobnosti
+

Ustnice naj bi poudaril brez izgledom preveč presenetljivo, je uporaba Indigo lip gloss 71 ml smetane 2.7 ideal. Za naravnega videza nevsiljivo dan tvorijo subtilna krema je primerna melodijo, ki naredi ustnice rahlo šimer.

Glos za sijaj in volumen

V nasprotju z motno šminka lip gloss odtenke, le rahlo in rahlo zajemajo ustnice. Indigo smetana Lipgloss 71 2.7 ml v crème svetlobe osvetli barve naravne ustnice, hkrati dobili več prostornine in zapeljiva sijaj. Dolgotrajno in colorfast dolgo odgovoren ustnice sijaj na ustnicah in je vedno sveže s pomočjo aplikator gobico.

Prav Barva za vsak tip kože in vsako priložnost

V kateri Barva, lip gloss je izbran, med drugim je odvisen od vrste kože. Odločili pravilno Barva so tudi priložnost in obleko. Bolj popoln sestavo, celotna oddaja je vse bolj zapeljivo. Za določitev ustrezne Barva da najlažje nelakirana polt. Idealno Barva je tista, ki je podobna naravne ustnice barve, rafinirani ali jih. Poleg svoje beautifying učinek Indigo je lip gloss 71 Ovlaživač crème 2.7 ml mimogrede tudi. Ustnice so zaščitena in vzdrževati. Lip gloss lahko uporablja tudi kot slavno konča za konvencionalne šminka.

Povratne informacije
+

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna