Certified online shop
Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
3 letno garancijo na vse naprave
Več kot 150 LED geli
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Kozmetika / Ličila in make up
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Indigo eyeliner 3,5 ml - za popoln trepalnic
Podrobnosti
+
Z Indigo eyeliner 3,5 ml popoln eyeliner uspeti lahek. Oči so poudarili, se zdi, da so večje in treba poudariti v vsak obraz. Učinkovito eyeliner je majhna stvar za velik učinek z malo prakse in vsak dan zagotavlja lep izgled.

Tekoči eyeliner za lepe oči

Tekoči eyeliner lahko zelo enostavno uporabljajo in omogoča eyeliner v številnih različicah. Okus in tip stvar ali kap, debele ali tanke, daljše ali krajše. Obliko oči je ključnega pomena in lahko spremenite vizualno z različnimi triki ali stres. Okrogle oči videti dlje, ko je izvlekel eyeliner na notranji in zunanji pokrov konec.

Za upravljanje eyeliner

Pravi izdelek je še posebej pomembno za popoln eyeliner. Imeti mirno roko in sproščeno oči, doda ličila oči uspe hitro in brez dodatnih težav. Najlažji kap uspe ko oko je mehko in sproščeno. Drugo oko je rahlo odprt. Za naročilo Indigo eyeliner 3,5 ml mora biti pokrov čist in nemastnim, idealno je premaz z eyeshadow base. Eyeliner je ekstra dolgo.
Povratne informacije
+

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna