Certified online shop
Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
3 letno garancijo na vse naprave
Več kot 150 LED geli
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Kozmetika / Ličila in make up
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Osveži Indigo Rouge 5 g - polt in model
Podrobnosti
+
Rouge 5 g Indigo je idealen za subtilno dan make up, tudi za zvečer ali laminiranje utrujen in bledo kožo, vendar uporabljajo. Obraz je gladko vzoru, izgleda bolj sveža in zdrava. Pravilno uporablja Rouge daje radiantly lep videz.

Rouge - je vsestranska

S pravico ton in pravo tehnologijo, Rouge lahko ne le sveže naj obraz, ampak tudi model. Round obrazi videti manj poln, razlikovalni brado se pojavlja v ozadju. Za strukturo in model diskretno in mat barve uporabimo več. Glede na vašo obliko obraza, nato nanese na Rouge. Dolgo obrazi videti bolj harmonično, če je naglas barve od najvišje točke ličnice, o vodoravno do lasišča.

Vse je odvisno od pravico ton

Medtem ko Rouge je treba kot kričeča in vidno v osemdesetih, so zdaj umirjena tone. Make up je kot naravna in brez posebnosti dela. Ženske o kožo tip in barvo las, našli pravi ton Rouge. Vedno je toplo rdeče tone s svetlo rumeno del. Občutljivo Rose namig so idealne za svetlo polt, temnejše vrste lahko celo globlje dostop v barvne palete in izberite Rouge v roza ali palisandra s črno las in cool ton kože.
Povratne informacije
+

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna