Certified online shop
Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
3 letno garancijo na vse naprave
Več kot 150 LED geli
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Kozmetika / Ličila in make up
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Sestavljajo Sabrina - brezhibno polti vsak dan
Podrobnosti
+
Manjše brazgotine, madežev in druge Schönheitsfehlerchen v obraz, je treba odstraniti z je učinkovito Make Up Sabrina. Po vrstnem redu, obraza koža videti gladka in lepa. Prosojnost in trajnost kakovost make up je idealna za vsakodnevno uporabo.
Sestavljajo gladko kožo s pravico
Popoln make up poudarja svojo kožo, namesto da ga spoznam, osebne koristi na obrazu so tudi izpostavljene. Z izbiro ustrezne odtenek, ki pa seveda Make Up Sabrina in majhne Schönheitsfehlerchen popolnoma skriti. Ne samo na kožo, tudi koža vlogo v make up izbor. Tekočino sestavljajo primerna za kožo kombinacijo, ki skuša suho kožo izbrati kremo make up. Senci naj ne pretemna saj to omogoča stare, izbere odtenek preveč svetla, obraz izgleda hitro bledo in bolehen.
Uporabljajo tvorijo pravilno
Kot podlaga za Make Up Sabrina, je priporočena dnevna krema, Jatak zajema temne kolobarje, rdeče žile in majhne gube in omogoča, da model obraz. Make up sama lahko nato uporabi s prstom, tudi navlažen Biskvit ali krtačo. To je pomembno, da sestavljajo se ne uporablja. V nasprotnem primeru obraz izgleda nekoliko kot masko in nad schminkt. Premalo sestavljajo uporabljajo, gre za madeži in neenakomeren polti.
viskoznost
+
tanka srednje debel
Povratne informacije
+

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna