Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 99 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Lak za nohte / Barva Lak za nohte
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Barva Lak za nohte

Negovani in naravni nohti so lakirani videti še bolje in poudarjajo individualnost, če so v skladu z videzom. Pri tem ne igra vloge le lastna afiniteta do barv, temveč tudi priložnost za katero se urejamo. Laki za nohte Naildesign dovoljujejo veliko manevrskega prostora za kreativno oblikovanje vaših nohtov. Če ste namenjeni na poslovni sestanek, na premiero ali na zabavo po službi – pri NailDesign boste našli vse od pokrivajočih barv od pastelnih do vpadljivih neonskih barvnih tonov. Pri tem so laki seveda brez acetona in primerni tako za naravne, kakor za umetne nohte.

Izkoristite našo široko ponudbo in posurfajte po naših straneh na temo NailDesing lakov za nohte. Če se je recimo oluščil UV-gel, bo za trdnost poskrbel za profesionalno uporabo razvit Vylet-Nails Naildesign No Lite stabilizator. Nega in pomoč pri lomljivih nohtih je na voljo z Vylet-Nails trdilcem nohtov in z Vylet-Nails polnilom za brazde boste zapolnili ne prav lepe prehode med naravnim in umetnim nohtom. Med dovolj pestro izbiro lakov boste našli lake za nohte v barvah poletja, metaliziranih lakih do lakov primernih za francosko manikiro. Da boste lahko lak takoj in brez predolgega čakanja tudi nosili, je na voljo razpršilo za hitro sušenje ali poseben nadlak. NailDesign laki za nohte – da bodo vaši nohti nekaj posebnega.


Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna