Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Lak za nohte / Barva Lak za nohte
Poskusite nded laki za nohte z holografskih učinkov za lepe nohte

Podrobnosti
+

Lepi nohti dobro vzdrževana in opremljene izjemno poveča celoten videz, ki so oblikovane z čudovite stvaritve. Ni vedno popoln nohtov upravljanje design tako enostavno, kot boste želeli. Klasično slikarstvo pogled eleganca ter okusen. Vendar je preprosto preveč dolgočasno, nekaterim. Medtem ko ni nujno. Naše hologram naj vaše nohte, odvisno od svetlobe v različnih laki za nohte Slikanje z barvošimer. Izkoristite to edinstveno igra barv za vaše nohte in se občudujoče poglede. Barve lahko zlahka uporabijo, kot vse tradicionalne lak za nohte. To je posušeni, imate lep Rainbow šimer na vaših nohtih. Seveda, lak za nohte lahko kombinirate z drugimi okraski, kot so vlagatelji ali majhne okrasnih. Barva deluje sam, ampak tudi popolnoma glamurozne.

Pečat
+

Strdijo na zraku

Oblika nohtov brez naprave za strjevanje: Polepšajte naravne nohte ali umetne nohte brez tehničnih naprav, neodvisno od električne napetosti. Artikli, označeni s tem znakom, strdijo na zraku.

Povratne informacije
+

Všetky hodnotenia

4.3333

Prehľad

5
4
4
8
3
0
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna