Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Lak za nohte / Barva Lak za nohte
Mat nadlak nded - Zapiranje lak

Podrobnosti
+

Če so nohti ali ne, da zasije, prihaja do osebne preference vsakega. Lak za nohte ima sposobnost, da lep lesk nohtov. Za tiste, ki raje mat želja, ki je seveda ni zadovoljivo rešitev. Vendar pa vam lahko ponudimo zdaj pa pravi izdelek. Naše Matt nadlak daje vaše nohte trendy design dolgočasno. Seveda, sreča, vse funkcije, ki ste vajeni iz njihovih tradicionalnih nadlak. Tukaj je motnega, ampak vsaka barva barve celo visoki sijaj laki za nohte. Naše Matt nadlak mogoče enostavno uporabljajo in uteleša vse prednosti zanesljivo odvečno barvo. Ščiti vaše nohte pred praskami in splintering in daje novo svežino, ki morata biti prebarvana, za to ni ekstra novo poslikane nohte. Naj barvni lak za nohte temeljito posuši in nato uporabiti mat nadlaka v povezavi. Seveda boste našli tudi tradicionalna nadlak za nas številne različne barve barve, če želite nadomestni med sijajno in mat nohti. Prepričajte o naših izdelkov, ki so predmet zahteve evropskih standardov in proizvedene so vrhunske raziskave UV gel. Proizvajalci nudimo dolgoletne izkušnje in odlične storitve.

Dimenzije
+

0.03 Meter (m)
0.03 Meter (m)
0.073 Meter (m)

Pečat
+

Strdijo na zraku

Oblika nohtov brez naprave za strjevanje: Polepšajte naravne nohte ali umetne nohte brez tehničnih naprav, neodvisno od električne napetosti. Artikli, označeni s tem znakom, strdijo na zraku.

Povratne informacije
+

Všetky hodnotenia

4.7

Prehľad

5
2
4
1
3
0
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna