Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Lak za nohte / Barva Lak za nohte
Zelo motno barvni lak za nohte PURE točkovanje najboljše rezultate barve

Podrobnosti
+

Ti je všeč, če je lak na nohtih, ampak tudi na nohti vizualno ustreza vaš obleko? Nato boste barve vašega nohti, samo z našo NDED barvo nohtov lak čista. S tem nohte so popolnoma v skladu z trend in boste našli primerne barve, ki usklajuje z čoln vaše obleke. Začnite s koraki majhna, klasična ali wellness manikuro. Ko so zaključili enega od teh strani in programi za nego nohtov, priporočamo, da uporablja bazo plašč na vaših nohtih. Namen je, da barvni lak za nohte, listi ne madeže na nohte po odstranitvi. To se lahko zgodi brez težav predvsem z zelo svetle barve. Po osnovni suknjič je suho, lahko začnete pleskanje prvih pet nohti. Pustite, da se strdi barve na nohtih. Kljub visoki motnost naše barve priporočam lak za nohte, smo uporabili dve plasti laka za nohte. Tako boste dosegli še čistejše barve rezultat na vaših nohtih. Naj popolnoma suh in uporablja to plast. Končno, barve nadlaka na vaših nohtih in pečat barve barve ki. S tem daljši rok trajanja, vam lahko pojavi brez poznejše prask na barvi barva. Počakaj ne več, ker veliko trendovskih barv nohtov Studio-kakovost zvoka, vendar po neverjetno nizki ceni, vas čaka v naši spletni trgovini.

Pečat
+

Strdijo na zraku

Oblika nohtov brez naprave za strjevanje: Polepšajte naravne nohte ali umetne nohte brez tehničnih naprav, neodvisno od električne napetosti. Artikli, označeni s tem znakom, strdijo na zraku.

Povratne informacije
+

Všetky hodnotenia

4.4167

Prehľad

5
17
4
17
3
2
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna