Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Lak za nohte / Barva Lak za nohte
Biser lak za posebne nohtov design barve poudarja

Podrobnosti
+

Iščete lak za nohte, ki naredi vaše nohte iskrico? Potem odločite, lak za nohte, ampak za naše NDED Moss učinek, saj to vas barv z sevalno biser učinek na vaš nohti. Najprej izvesti manikuro. Uporablja bazo plašč potem, ki prepreči vsaka obarvanost na nohta, ki izhajajo iz odstranitve Drečav barve. Naš nasvet: Slikati roke posamično in naj najprej dobro posušeni roko, preden nadaljujete z drugimi. Torej, se lahko izognete majhne quirks v lak še mokro. Da vaše nohte izbrano barvo na strani, barva prsti prvih pet in označimo barve suha. Zdaj boste opazili kaj naše nohte lak z biser učinek je veliko motnosti. Priporočamo, da uporabi drugo plast laka za nohte, ampak saj boste dosegli to barvo še vedno racionalnejši rezultate. Ko tudi tega sloja je popolnoma suha, uporabite presežek lak za tesnjenje. S tem, daljša trajnost barve premaza je zajamčena. Sledite istim korakom z druge strani. Med drugim v naslednjih barvah z nami dobili naše lak za nohte: roza, lila, smreka, rose, turkizno in drugih trendovskih Svetleč tonov. Privoščite sebi in vaši nohti krasen pogled in naročite vašo najljubšo barvo, z velikim učinkom biser, nohtov studijske kakovosti zvoka za neverjetno nizko ceno danes.

Pečat
+

Strdijo na zraku

Oblika nohtov brez naprave za strjevanje: Polepšajte naravne nohte ali umetne nohte brez tehničnih naprav, neodvisno od električne napetosti. Artikli, označeni s tem znakom, strdijo na zraku.

Povratne informacije
+

Všetky hodnotenia

4.3333

Prehľad

5
3
4
2
3
1
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna