Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Lak za nohte / Konča Lak za nohte
NDED Diamant učinek lak

Podrobnosti
+

S tem konča ustvarite omamljanje lak za nohte Učinke na vaše stranke nohti. Ali je francoska manikura ali nail art Oblikovanje - z NDED diamant učinek lak 4000 ml prinašajo mokri videz na žebelj. Zelo bogat in dovolj dolgo nohte lahko kot idealno končati premaz na naravnih ali umetnih nohtov. Ker je Ko je ta vsebnik je enota 4 l, je treba barvo pred vlijemo v primerno posodo. Veliko nohtov oblikovalci izkoristite velikih Steklenice tudi svojim strankam nekaj lakov za polnjenje doma. Pogosto stranke želijo, da jih predela barve doma in lahko uporabiti enkrat in ne vedno da prestavi v studiu na zavzeti to izmeničen je zelo dobra. Hvala za njegovo Žebelj bo vrag-ki se upira sestavine in posebne lastnosti in Dobi visokega sijaja konča. Vaše stranke bodo ljubezen več kot in biti zadovoljni z rezultatom. Zagotavljamo vam da vam ta barva v vrhoven-odličnost Studijska kakovost dostavljene, da dobiš skoraj nikjer drugje v nemški Trg bo spet našel. Vas bo presenetiti z naših izdelkov in vso pripadajočo opremo, ki smo jih pripravili za vas v naši spletni trgovini na držite.  

Pečat
+

Strdijo na zraku

Oblika nohtov brez naprave za strjevanje: Polepšajte naravne nohte ali umetne nohte brez tehničnih naprav, neodvisno od električne napetosti. Artikli, označeni s tem znakom, strdijo na zraku.

Povratne informacije
+

Všetky hodnotenia

4.6667

Prehľad

5
2
4
1
3
0
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna