Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Lak za nohte / Konča Lak za nohte
No lite stabilizator je idealen za nujna popravila na zraku vključkov

Podrobnosti
+

Nujna popravila zraka vključkov - stabilizator Lite št. -Seveda so potiska vedno zapolnijo vaš nohti malo pred sebe, in so imeli grd prehod med gela in posledično nohtov? Ali zraka je nastala pod gel nohtov z naraščajočo ven in zdaj stoji v tem trenutku? Ne skrbite, stabilizator, lahko ustvarite z naše NDED ne. Lite začasne sredstvo v obeh primerih. Nemoten prehod s fino pilo in vaše nohte v želene dolžine in oblike. Prijave pri čistejše odstrani. Odvisno od vaših potreb lahko uporabite premaz, ena pozneje. To okrepljeno odgovornost med gel in nohtov. V naslednjem koraku se obrnite na naše No. Lite stabilizator. Barve kot konvencionalne nohte na prizadetem območju in pustimo da se posuši. Lepilni dele vsebovanih povzroči, da dviganje gel nohtov spet povezan. To je idealna tudi kot zaščita proti dvigal za nohte težave. Konec je nositi stabilizator. S pomočjo Nagellackentferners dobili tudi lahek to Umakni iz nohtov. Premazom, ki je del našega izdelka do finsh obseg, lak za nohte je kakovostna nohtov Studio kakovosti, na voljo od nas.

Pečat
+

Strdijo na zraku

Oblika nohtov brez naprave za strjevanje: Polepšajte naravne nohte ali umetne nohte brez tehničnih naprav, neodvisno od električne napetosti. Artikli, označeni s tem znakom, strdijo na zraku.

Povratne informacije
+

Všetky hodnotenia

3.7143

Prehľad

5
1
4
4
3
1
2
1
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna