Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Lak za nohte / Konča Lak za nohte
Odporna na praske, verleihender sijaja zapiranje lak za nohte

Podrobnosti
+

Imate malo časa za nohte manikura, barve z nail art za dekoriranje in nato vse dobiti vrag-ki se upira in trajno? Vse, kar ni problem! Na začetku, datoteke vaše nohte na želeno dolžino in obliko. Nato uporablja bazo plašč. Po sušenju, boste zdaj barve barve barve na vaših nohtih. Medtem ko je ta premaz v vlažnem stanju lepih nohtov umetnost lahko z delom. Lak za nohte je treba popolnoma pozdravi z nail art. Potem vam priporočamo naše NDED barve Lovec na fotke. Lahko jo nosite čez končal poslikane nohte enostavno. Varuje vaš barvni lak za nohte in vaš okras na nohtu, tako da ne more praskami v barvo, niti da svoje nohte art raztopi. Ta zaključek nohte lahko enostavno uporabljati njegovo gostoto. Tudi utrjevanje pod svetlobo strjevanje enota ni potrebna, ker se suši na zraku, kot drugih navadnih nail laki. Še vedno, vam bo lep lesk vaši nohti, vključno z nail art - motivi. Če ste iskali za precej časa po tak pečat, so postali končno našli na nas. Tako, ne čakajte več in naročite izdelek visoke kakovosti za vaše nohte lovec na fotke po nizki ceni.

Pečat
+

Strdijo na zraku

Oblika nohtov brez naprave za strjevanje: Polepšajte naravne nohte ali umetne nohte brez tehničnih naprav, neodvisno od električne napetosti. Artikli, označeni s tem znakom, strdijo na zraku.

Povratne informacije
+

Všetky hodnotenia

4.375

Prehľad

5
5
4
2
3
1
2
1
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna