Certified online shop
Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
3 letno garancijo na vse naprave
Več kot 150 LED geli
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Lak za nohte / Konča Lak za nohte
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Vylet Nails Moker videz jasno plašč
Podrobnosti
+
Ni problema je, da visok sijaj na nohtih z Vylet nohte wet look jasno plašč. Je namenjen za mokri videz in izpolni vsako nail art. Ko uporabljate ta lak za nohte, kot končni sloj, čudovito motivi na Stampingtechnik, lahko zapečati. Zaključek nohte prihaja v lepo oblikovana steklenici, ki vsebuje 15 ml. Nad pokrovčkom zajema daljše ščetko zanesljivo steklenice in hiše. To je oblikovan ravno, ker vedno vzame pravico znesek nohte na krtačo lase. Je črna, elegantno steklenička je že samo vizualno paša za oči. Lepa ukrivljeno pisave z loga Vylet-nails celoten vtis. Pri uporabi on ne razlikuje od drugih odvečno barvo. To odpre steklenico s twist, sklene vijak pokrov z integrirano krtačo in zagotavlja edinstveno trak na vratu steklenice, ki preveč izdelka na ostanke aplikator. Nato testo nohtov nohtov nohtov pristop pod povrhnjica za konice nohtov in. Boste hitro spoznali, da je zelo enostavno uporabo. Mokri videz barve ne večkrat uporabljati kot plast proizvaja priljubljenih in trendovskih mokri videz učinek. Naslikal naravni nohti suho hitro z dokazane trajnosti. Lesk z odlično nohti in uživajte dostopnih strokovnih izdelkov.
Dimenzije
+
0.032 Meter (m)
0.03 Meter (m)
0.077 Meter (m)
Pečat
+
Strdijo na zraku

Oblika nohtov brez naprave za strjevanje: Polepšajte naravne nohte ali umetne nohte brez tehničnih naprav, neodvisno od električne napetosti. Artikli, označeni s tem znakom, strdijo na zraku.

Povratne informacije
+

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna