Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Lak za nohte / Konča Lak za nohte
Vylet-Nails nadlak za popoln zaključek poslikane nohte

Podrobnosti
+

Želite vrag-potrdilo in briljantno sijoče nohte? Z Vylet-nails nadlak vam bo. On vam daje neprimerljivo konča. To je enostavno igro s tem poseben zaključek nohte pečat naravne nohte sveže pobarvana. Prefinjen lak iz hiše Vylet-nails prepriča s svojo nadpovprečno suhi sezoni. Je brezbarvna in lahko zaradi ekstra razvitih Pinselapplikators zelo enostavno in natančno. Za zaščito vaše naravne nohte, tudi pred zunanjimi vplivi, pur uporablja nadlak. V barvnih liveries, površina s tem izdelkom je prevlečen in zapečatena. Barvni laki lahko zato ni več po delih in vogalih razseka off je stvar preteklosti. Celo končal umetniško nohti je mogoče zaščititi s tem Vylet-nohti-barve pred praskami in razbarvanje. Če imate rdečkasto ali rjavkasto razbarvane nohtov plošče, morda zato, ker rabiš maj ne podlak. Na tej točki, poskusite predstavljeni nadlak. Črno steklo steklenice leži tudi v roki in je eleganca. Z ukrivljeno pisanje sam krtačo steklenico je optični vrhunec v delovno enoto ali na mizi nohtov. Dobili strokovno izdelkov po neverjetni cenah z nami. Izkoristite naše cene in poročilo vaše zadovoljstvo v ocenjevanju izdelkov.

Dimenzije
+

0.032 Meter (m)
0.03 Meter (m)
0.077 Meter (m)

Pečat
+

Strdijo na zraku

Oblika nohtov brez naprave za strjevanje: Polepšajte naravne nohte ali umetne nohte brez tehničnih naprav, neodvisno od električne napetosti. Artikli, označeni s tem znakom, strdijo na zraku.

Povratne informacije
+

Všetky hodnotenia

4

Prehľad

5
0
4
2
3
0
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna