Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Lak za nohte / Žigosanje Lak
Vylet-Nails zigosanje lakov za veliko modelov na vaših nohtih

Podrobnosti
+

Ste končali nohtov ali manikure in želite ustvariti zdaj tehnologije na vaših nohtih lepe pisane nohtov umetnosti s pomočjo žigosanje? brez težav. Naše žigosanje lakov in sorodnih žigosanje pribora je izvajanje no-brainer, celo za drzni. Pripravite nohte le kot običajno in tako začeli predlogo izločiti motiv za žigosanje. Na celotno zadevo daš toliko želeno nohte, da je popolnoma prekrita z barvo. Odstranite odvečno barvo z strgalo predmet. Z vozni gibanja, zavzamejo motiv šablone na žig. Podobo predloge naj zdaj držijo z barvo žiga. S isto vzmah pripelješ predmet na vaše nohte. Pečat obarvani žigosanje na koncu z odvečno barvo slike. Namig: naj vam čimprej celoten postopek tiskanine, ker Vylet-nohti žigosanje precej hitro posuši lak in posušene barve, ko ne bodo uspeli ožigosan design na žebelj. Če bi tako želeli, da vaše nohte z žigosanje tehnika, potem ne oklevajte in naročite kakovostno lakiranje, velik barvni paleti danes.

Pečat
+

Strdijo na zraku

Oblika nohtov brez naprave za strjevanje: Polepšajte naravne nohte ali umetne nohte brez tehničnih naprav, neodvisno od električne napetosti. Artikli, označeni s tem znakom, strdijo na zraku.

Povratne informacije
+

Všetky hodnotenia

4.2222

Prehľad

5
14
4
0
3
0
2
2
1
2

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna