Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 99 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Nail Art
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
Bleščice francosko - francoski Nailart s pisanimi top nail nalepke
Podrobnosti
+

Francoski nohti enkrat drugače ukvarjajo s Ustvarite nalepke za francoski nohtov bleščice. Namesto klasične bele Konice nohtov je našel s to Variante peneče nail art z grafiko ali cvetlični vzorci. Francoski top cope zlahka na na vzoru nohtov lepljena in zapečatena.

Uporabi bleščeče francoskih nohtov nalepke je enostavno. Na Žebelj je kot ponavadi manikiranje ali modelov z akril ali gel. Je, da končno obliko ugotovila, površino očistiti, nohta mora biti brez prahu in suh. Želenega motiva od paleto Francoski nohtov bleščice nalepke bo nežno potegnil iz prevoznika folijo, idealno je to par pinceto. Nalepk za nohte na katerem bo potem zgornji del z žeblji kraj in rahlo potlačen. To je francosko Nail art z učinkom Blistati že skoraj končano. Za dolgotrajno vzdržljivost na pečat, na primer z pečatenje gel naredi nohtov. To se uporablja v tankem sloju in utrjene pod UV svetlobo.

Povratne informacije
+

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna