Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Nail Art
KONAD zbirka žigosanje template - veliko motivov
Barva slik se lahko razlikuje.
Podrobnosti
+

S je KONAD zbirka žigosanje šablono zlahka postane natančno Nailstyling. Predlogo je izdelan iz kovine in lahko znova uporabijo v skrbno zdravljenje. Najboljši rezultati so doseženi z KONAD žigosanje laki. To so tudi na voljo v nded trgovini.

Žigosanje nohte v želeno Barva je poleg ujemanje predlogo za popoln žigosanje po KONAD metodi, a vlačilec, in žig zahteva. Žigosanje laki za nohte imajo to prednost, da bolj počasi posuši in omogočajo tak tiho, natančen ravnanje v primerjavi z drugimi laki za nohte. Vsa oprema so na voljo v trgovini kot posamezne komponente ali tudi v množici. Lak za nohte je uporabljajo za KONAD predloge zbiranje žigosanje in odšteti nato gladko z lopatico. Po želji, različne žigosanje motivi različnih barv lahko uporabijo tudi na žebelj. Žiga je predmet predloga in prenos s hitro vozni gibanja na površini nohtov je pripravljen. Žebelj je pripravljen, nadlak zagotavlja, da žigosanje dolgo trajno sije in okrašen z žeblji.


Dimenzije
+
0.002 Meter (m)
0.254 Meter (m)
0.18 Meter (m)
Povratne informacije
+

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna