Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Nail Art
Kristalni kamni zaslon (krog) 1 mm
Barva slik se lahko razlikuje.
Podrobnosti
+

Uporaba srebrne kroglice z zaslona je zelo preprosta. Plemenito učinke, ki pričarajo tako, skoraj neomejene. Vlagatelji kot Posamezni kosi, v skupinah ali v različnih velikostih se lahko uporabijo na žebelj, razpršeni. Enostavnost uporabe in udoben odstranitev zaslona je še posebej koristno.
Preden prikažete, oblikovanje nohtov umetnost z biseri iz Crystal kamni (krog) 1 mm, žebelj nastavljen kot ponavadi. Na napolniti naravnih nohtov, želeno krivuljo C oblikovana v plasti. V zaključni sloj še vlažno, akril, fiberglass ali gel se nato postavi v okrasnih. Premažemo z gel je navlažiti, kamni palico enostavno krtačo in lahko dajo na noht. Po kaljenju pod UV svetlobo gel ali suhega zraka za akrilne model plasti, so stabilno na okrasnih odgovarja na žebelj. Sijaj zagotavlja stalno podporo in poseben pečat. Poseben gel je naveličana uporabljajo nohtov in cured. Z uporabo čistilo in poliranje je odporna na praske prejme želeno trajni sijaj Finski.
Dimenzije
+
0.025 Meter (m)
0.005 Meter (m)
0.025 Meter (m)
Povratne informacije
+
Všetky hodnotenia
1
Prehľad
5
0
4
0
3
0
2
0
1
1

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna