Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Nail Art
Mačka hologram prikaz 3 x 6 mm
Barva slik se lahko razlikuje.
Podrobnosti
+

Bleščečo mačk iz kroga hologram prikaz 3 x 6 mm 12 barv so idealni za bleščeče in presenetljivo izpostavlja vključi v žebelj. Solze v obliki okrasnih so stisnjeni v je Modellagemasse in ustrezno glede na material, ki cured. Pečat zagotavlja trpežnost in dolgo sveti.
Pred cat's oči od zaslona kot mogoče vključiti nail art, akril ali gel nohte mora biti nameščen skrbno. Naravnih nohtov je vložena in roughed. Premaz zagotavlja potrebno oprijem premaz na žebelj. Plast za plastjo model položaj nohtov s krivuljo C je nastala sedaj, v zadnjo plast strukture, vstavi okrasnih iz mačk željo hologram prikaz 3 x 6 mm in z utrjene ali s posušeno. Torej, ščitijo tudi vlagatelje spoštovati stabilen v umetnih nohtov. Nadlak je prijavljena dolgo trajnost in visokega sijaja. Tesnilni gel je naslikal v tankem sloju na žebelj in utrjene pod UV svetlobo za dva do štiri minute. Po končni obdelavi z čistejši in poliranje, sije žebelj za dolgo časa in je trajno odporno proti praskam.
Dimenzije
+
0.025 Meter (m)
0.005 Meter (m)
0.025 Meter (m)
Povratne informacije
+

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna