Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Nail Art
Nail art nohtov folijo lepilo-retro slogu - dotik sedemdesetih
Barva slik se lahko razlikuje.
Podrobnosti
+

Naj prejmejo zelo poseben design nohtov, nail art nohtov film je self lepilni - retro slog idealna. Bleščečo motivi v retro slogu conjure poudarki na žebelj, ki je odlično kot a lovilec. Skozi nizka debelina folije se lahko uporablja lahek v building gel ali zapečatena.
Delo z nail art nohtov folijo lepilo - retro slog je zelo enostavno. Žebelj poteka kot običajno, folijo bodisi se lahko vključijo v strukturi gel ali paste neposredno pod vrh nanosa lahko. Čisto in suho površino je pomembnih za varen prijem nalepke Naiart. Priporočamo tudi nekoliko Ogrubjeti nohta s pufrom. Naiart film je zmanjšal v pravo formo, s pinceto motiv od prevoznika medij skrbno, bo odstranjena in na žebelj na želeno lokacijo. S pritiskom na rahlo folijo določena in mogoče zaščititi nato z gel strukturo plast ali neposredno preko pečat. Do končnega žebelj čistila ali uporabo poliranje olja zagotavlja dolgo sijaj.

Dimenzije
+
0.006 Meter (m)
0.105 Meter (m)
Povratne informacije
+

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna