Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 99 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Nail Art
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode WINTER2017
Steklo kristal kamen zaslonu 2 mm - okrasnih za nail art
Podrobnosti
+

V nail art steklo kristalno kamen zaslon 2 mm je o tem, kaj je potrebno za dodajanje žebelj za elegantno peneče nail art. Crystal kamenčke lahko nastavite posamično ali v skupinah po ekstravagantnih flare ali se preveč zanimivih in domiselno vzorcev. Na koncu, pečat zagotavlja trajno oprijem na akril ali gel nohtov.
Preden okrasnih kristalno steklo kamen prikaz 2 mm v modeliranja mogoče vključiti, skrbno gradnjo žebelj poteka kot običajno. Naravnih nohtov pila, brušena in nanesemo premaz, sprožilni gel zagotavlja odlično izhodišče za kasnejše modeliranje. Žebelj bo zgrajen v različnih plasteh C krivulja, v eni plasti ali stekleni kristali se nato vgradijo v končni sloj. Stones so v vlažen model podlogo material samo pritisniti, skrbno obložene in cured. Pomembno je, da ni praznine med kamen in akrila ali gel bo ostala, drugače kasneje povzroči neprijetne liftings. Obstaja nohtov in nohtov, sestavljeni, zagotavlja končni pečat, da žebelj dolgo drži in sije trajno. Zapiranja gel je uporabljena in utrjene pod UV žarnice. Z obdelavo z čistejši in končno poliranje nohtov dobi še več čevljev.
Dimenzije
+
0.065 Meter (m)
0.005 Meter (m)
0.065 Meter (m)
Povratne informacije
+
Všetky hodnotenia
5
Prehľad
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna