Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 99 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Nail Art
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode WINTER2017
Nailart vložkov-pozlačen zaključki za fine nohtov design
Podrobnosti
+

Občutljivo umetniških del iz zakona pozlačeni kovinski nohtov design elegantno in ekstravagantno ob istem času. Nailart vložkov so okrašena z majhno okrasnih in Svetleč to lepo. Vlagateljev v akril ali gel plasti so vgrajeni za Kitnjast videz nohtov art.
Zlato sijoče Nailart vložkov iz kategorije vlagateljev & piercings lahko precej enostavno. Vnaprej nohtov je ustanovljen kot ponavadi in napolniti. Vložkov so neposredno vključena v strukture plasti in so primerni za akril kot gel model plasti. Z vrstnim redom drugo prosojni sloji malih vlagateljev je dobro zaščitena znotraj model mesto. To je tudi še posebej ekstravagantnih in elegantno. Končni tesnilni sloj zagotavlja maksimalno zaščito in visokega sijaja. Iz akrila-kot model plasti gela se lahko vgradijo plašč z vrha, ki je odporna na praske in trajno bleščeče nohta. Visok sijaj učinek pri akrilno model skozi končni lak, sijaj ali tu hiter zaključek zagotavljajo zahtevano trdnost nohtov.

Povratne informacije
+

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna