Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 99 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Nail Art
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode WINTER2017
Fizz kroglice za sodoben videz kaviar, majhne kroglice na nohtih
Podrobnosti
+

V nohtov, je komaj ničesar, kar ne obstaja. Novi izdelki so vedno popularni in kdo je to prvič, zlasti zavisti. Z naše NAIL-EON Fizz Kroglice lahko shranite sama komaj beneidenden oči. Uporabite učinek kaviar za vaše nohte. Se boste spraševali, zdaj seveda kaj je najti kaviar na vaših nohtih. Nič! Samo učinek.

Novi trend je kredit za njegovo ime. Kaviar ni samo izključno poslastico, je tudi že znan kot vzdrževanje tkanina v boju proti gubicam. Že vnaprej tako, to ekskluzivnost je določen za nohte. Seveda ni pravi kaviar, vendar majhne kroglice, ki povzročajo točno ta učinek.

Ustvarite edinstven 3D učinek z naše Fizz kroglice. Potrebovali boste barvni lak. Uporabo v dveh plasteh nohtov. Najbolje, delate individualno vsak nohtov tako, da se barva suši prehitro. Barva je še vedno mokra, potresemo ujemanje majhne kroglice. Če ste zajeti celotno nohtov, znova pritisnite kroglice in pustiti suhe nohti.

Uporabite naše izdelke najvišje kakovosti za vaše najlepše stvaritve nohtov umetnost. Naše izdelke veljajo zahteve evropskih standardov.

Dimenzije
+
0.021 Meter (m)
0.038 Meter (m)
0.085 Meter (m)
Povratne informacije
+

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna