Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 99 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Nail Art
Nail folijo Leopard - trendy jungle pogled za lepljenje
Barva slik se lahko razlikuje.
Podrobnosti
+

Nohtov folijo Leopard deluje kot nail art, divje in eksotične ob istem času in odlično dopolnilo k seksi izzivalno obleko. Film je s folijo lepilo določen in lahko na naravo, kot se uporabljajo tudi za umetne nohte. Kot poln kritje ali nohtov uporabimo folijo dekoracijo umetnosti v različnih variant. Trajnost in sijaja faktor poveča s pečatom.
Uporablja folijo žebelj v Leopard videz, žebelj morajo biti čisti in suhi, očistite s čistilec in Zellette razmastijo nohta hkrati. To je pomembno za dober oprijem, še posebej z naravnih nohtov. Folijo nanašanje v tankem sloju na nohta. To spremeni po kratkem času svoje Barva iz Milky do preglednih, potem nohtov folijo postavi in potlačeno s spot swirl ali rosewood palčke. Po nekaj sekundah je lepilo suho, lahko odstrani zaščitnik. Žebelj je nato okrašeni ali končno zapečatena. Building gel se lahko uporabijo za aplikacijo folije na umetnih nohtov. Pregleden gel nekoliko strdi, nato film je pritisnil na in gel povsem strdi. Je pomembno, da umakne prenos filma z sunek. Žebelj je nato popolnoma styled in končal z nadlak.
Povratne informacije
+

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna